top of page
AS Home_edited.png

Ανοικτό Σπίτι - Κοινότητα Εφήβων 23 Ιουνίου 2022

Έγινε ενημέρωση: 15 Νοε 2022

Μηνύματα και διδάγματα ζωής, μέσα από μία ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση



Η Θεραπευτική Κοινότητα Εφήβων «Αγία Σκέπη» που βρίσκεται στo Γέρι, αγκαλιάζει και στηρίζει την προσπάθεια των νέων για απεξάρτηση και μας δίνει μαθήματα ζωής!

Στην όμορφη εκδήλωση που διοργανώθηκε πρόσφατα στους χώρους της Κοινότητας, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν διηγήσεις από τους ίδιους τους έφηβους για τον αγώνα τους για απεξάρτηση, και να γνωρίσουν από κοντά μερικά από τα νεαρά μέλη που φιλοξενούνται στην Κοινότητα και γίνονται καθημερινά, παράδειγμα δύναμης και θέλησης για ζωή.

Μετά τους χαιρετισμούς της Κλινικής Διευθύντριας, κ. Τίνας Παύλου, του Εμπνευστού, Ιδρυτού και Προέδρου του Διοικητικου Συμβουλίου της Αγίας Σκέπης, Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιου και του εκπροσώπου του Προέδρου της Αρχής Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου, ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα που ετοιμάστηκε από τα ίδια τα παιδιά που φιλοξενούνται στην Κοινότητα και ακολούθησαν αληθινές μαρτυρίες νεαρών μελών που μοιράστηκαν τις δικές τους ιστορίες, αγγίζοντας τις καρδιές όλων των παρευρισκόμενων.







Χαρακτηριστικές ήταν και οι δηλώσεις παιδιών που βιώνουν την φροντίδα, το ενδιαφέρον και την Αγάπη της Κοινότητας:

«Ήρθα στην Αγία Σκέπη για διάφορους λόγους… Εδώ, όμως, ανακάλυψα άλλους λόγους, δικούς μου, για να με κρατήσουν καθαρό από ουσίες».

«Εδώ μπορώ να κάνω κάτι για μένα, να κάνω όνειρα για το μέλλον, γιατί μ’ αρέσει να αγωνίζομαι στη ζωή μου».

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ήταν κοινή πεποίθηση όλων ότι, στην Θεραπευτική Κοινότητα Εφήβων «Αγία Σκέπη» πραγματικά επιτελείται ένα σπουδαίο έργο και είναι χρέος όλων μας να το στηρίξουμε και να το ενισχύσουμε, με όποιο τρόπο μπορούμε, για το καλό της κοινωνίας μας και το μέλλον των παιδιών μας.




112 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page